РМО вихователів - методистів

2019-04-23

23 квітня 2019 року у ЗДО "Спадкоємець" м. Боярка відбулося засідання РМО вихователів -методистів на тему: " Забезпечення наступності і перспективності дошкільної і початкової освіти в умовах реформування загальної середньої освіти на засадах Концепції Нової української школи. Реалізація освітнього проекту " Росток" в закладі дошкільної освіти. Навчально - методичне забезпечення"

Працівники закладу ділилися досвідом роботи, щодо забезпечення наступності і перспективності дошкільної і початкової освіти ЗДО "Спадкоємець" та Боярського академічного ліцею "Лідер". Учасники семінару переглянули чудові змістовні заняття за даним проектом. Особлива подяка колективу ЗДО "Спадкоємець", а саме: вихователю - методисту Вишневській Тетяні Сергіівні та вихователям середньої групи Сімак Б.О., Семенді М.М. та старшої групи Гикавчук Л.С. Царюк В.П.
Перед учасниками семінару виступила директор ліцею " Лідер" Михайлова Стелла Євгенівна, яка проаналізувала спільну роботу садочка та ліцею.

Підкреслила,що організація освітнього процесу на принципах наступності та перспективності забезпечує всебічний , гармонійний розвиток особистості./Files/images/metod_obdnannya_2019/1.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/2.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/3.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/4.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/5.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/6.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/7.jpg/Files/images/metod_obdnannya_2019/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102